Nu. citația a venit la adresa actuală a celui care mi a vândut imobilul. In convocator se specifica că părțile din procesul de divorț să fie prezenți la adresa imobilului meu, și să prezinte planurile imobilului , cf ul. Eu am luat legătura cu expertul și i am comunicat că pârâtul din procesul în cauză nu mai este proprietarul imobilului de 8 ani. El mi a comunicat că nu știa acest lucru și a notificat instanța că nu a putut face expertiza , deoarece eu i am spus telefonic că nu sunt de acord ca ei să intre pe proprietatea mea. Instanța a spus că va cere o nouă expertiză și dacă nu le permit accesul, va folosi forța! Eu dacă la data expertizei sunt plecat din localitate, cum pot ei intra? Mai in glumă, mai in serios, mă gândesc să apelez la Acces direct!
Doamna avocat a spus că voi fi amendat dacă nu primesc expertul. Am întrebat dacă voi fi amendat, înseamnă că nu sunt obligat să i primesc? A spus că o pun Intr o situație delicată și nu poate să mi răspundă! Eu cred că odată ce voi fi amendat, ce rost are să i primesc? Amenda , in baza căruia act o voi primi?!
A avut o discuție cu avocații celor două părți înaintea începerii ședinței, în care a spus acest lucru, eu la recomandarea avocatului celui care a mi a vândut imobilul am participat la ședința că spectator. Mi a spus instanța direct mie acest lucru!
Dna judecătoare a spus că va folosi forța. Ciudat este că numele nostru, al noilor proprietari nu apare pe convocatorul expertului. Noi nu avem nicio obligație scrisă din care să reiasă faptul că trebuie să fie prezenți! Mulțumesc
Din cate am înțeles, noi , proprietarii imobilului nu vom primi nicio notificare. Ea va fi trimisă părților din procesul de divorț. Noi putem foarte bine, mă gândesc, să încuiem casa și să ne vedem de atribuțiile noastre la locul de muncă..
Bună ziua. Azi a fost ședința în procesul de divorț al celui care mi a vândut imobilul. Instanța a hotărât să se facă expertiza imobilului să se facă în prezent. Iar interesul vânzătorului ( pârâtul din proces) este acela că eu ( noul proprietar al imobilului) să i aduc dovezi expertului din care să reiasă îmbunătățirile. Dar totodată nu poate să mă citeze, neavând niciun rol în procesul de divorț - partaj.