Va scriu din nou in speranta ca ma veti ajuta sa gasesc solutii in continuare . Am trimis mail la Combridge si la Credit Express si cei de la Combridge mi-au raspuns ca au transmis creantele la firma de recuperari si sa ma adresez lor.
Ce sa fac eu in aceste conditii, cei de la Credit express vad ca nu dau nici un semn de viata, nici ca au suspendat procedura asa cum le-am cerut pana la clarificarea situatiei cu datoria, le-am trimis si prin fax. Ce mai pot face? Practic, ce este aceasta procedura? Care sunt efectele ei?Cum pot ei recupera banii de la mine in conditiile in care nu-mi dovedesc cu facturi detaliate serviciile prestate? In baza carei legi se fac aceste proceduri?
Va spun ca este prima oara cand ma confrunt cu asa ceva, nu sunt genul de persoana rauplatnica si nu stiu la ce sa ma astept, dar totusi acum mi se pare ca ceva e putred...
Va multumesc frumos!
Bine v-am gasit!
In anul 2007(cred) am fost sunat acasa de un reprezentant al firmei SC Combridge SRL, imi oferea prin intermediul postului telefonic Romtelecom la sunt abonat si cu platile la zi posibilitatea de accesa punand in fata numarului de telefon un numar parca 1688 convorbiri la un tarif ce mi s-a parut convenabil. Am semnat si un contract trimis prin posta, dar nu mai gasesc exemplarul meu, am utilizat acest serviciu o luna sau doua, am primit o factura de 5 lei(la banii de acum), am platit-o prin ghiseul Romtelecom si de atunci nu am mai primit nimic. Serviciul am incercat sa-l folosesc si nu am mai avut acces.
Primesc acum ,in martie 2009 o scrisoare de la Credit Express prin care mi se comunica textual ca sunt fost client Combridge, si " Va informam ca in privinta datoriei Dvs fata de compania noastra initiem procedura judiciara" si nu inteleg ce treaba am eu cu aceasta firma, nu am primit facturi pe care sa nu le onorez si nici nu ma stiam dator.
Cum imi demonstreaza mie acesta societate ca sunt datar fata de ea?
Ce pot sa fac? Cred ca nu este normal sa te trezesti intr-o asemenea situatie fara sa habar n-ai de ce esti vinovat.
Va multumesc si sper sa ma lamuriti in acest caz incalcit pt mine.