Multumesc doamna gabriela Pintea,reverie e prea frumos spus,e vorba aici de incompetenta si nepasare,cuvinte des intalnite in caracterizarea functionarilor publici de la noi ! Vom merge maine in audienta la Casa de Pensii desi ma astept la orice ! Insa e vorba de niste drepturi aici care prea des sunt incalcate,m-ar interesa sa aflu daca mai sunt si altii in situatia asta,am impresia ca nu sunt putini ! Seara buna !
multumesc elga50 pentru raspunsul prompt,problema e ca primim tot felul de informatii contradictorii de la diversi asa ca ne e greu sa discernem intre ele,mai ales in conditiile unui soc atat de puternic (fratele meu avea 34 de ani)
deci problema e intre noi si angajator,nu mai trebuie sa umblam nicaieri,multumesc inca o data
Problema mea e urmatoarea : fratele meu a decedat de putin timp. Era angajat la un SRL,firma ce are platite toate darile catre stat la zi.Tatal meu s-a dus la casa de pensii sa ceara acel ajutor de deces,ATENTIE,nu cel de inmormantare,si i s-a spus ca nu poate beneficia pentru ca fratele meu era angajat si este obligatia angajatorului.
Pana la urma cine trebuie sa plateasca ajutorul de inmormantare si cine cel de deces,ca am inteles ca sunt doua lucruri diferite ??? va multumesc