avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate tavy_racer

Activitate tavy_racer

multumesc de raspuns
Pai zice exact asa : "In situatia in care,tranzactia nu se va realiza,din vina oricareia dintre parti,cealalta parte are dreptul sa se adreseze instantei judecatoresti competente,in vederea obtinerii unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de contract de vanzare ,privind imobilele sus mentionate".
Buna seara! de curand am facut un contract notarial in care am facut schimb apartament + suma de bani pe o casa ;am facut un precontract in care i`am dat o parte de bani,iar el si`a asumat raspunderea sa termine casa pe 18 iulie,in contract este specificat curent permanent,apa,receptie,s.a; ce se poate intampla daca el nu finalizeaza ce a promis in termenul specificat?
Răspuns la discuția durata cercetare penala
Buna ziua! poltistul care sa ocupat de dosarul meu, obtinut datorita conduceri sub influenta alcoolului cu o alcolemie de 2.10 in sange , mi`a zis ca acesta a fost trimis mai departe la procuror sau ceva de genu,ar fi trebuit sa fiu instiintat?sau cat mai dureaza? dosarul a fost trimis acum 4 luni .
Răspuns la discuția 2.10 alcool in sange
pai cand am facut accidentu aveam 73 de kg 19 ani eram nemancat si au fost zile cand am fos mai beat ca atunci spre ghinionu meu nu am mai avut banii sa beau...ca daca as fi baut mai mult,probabil as fi adormit langa masina ...asta ghinion
Răspuns la discuția 2.10 alcool in sange
Salut la toata lumea ! am facut un accident acum 1 an si 2 luni si eram baut ,nu am avut victime deci e tamponare,mi`a iesit alcolemia la primu test : 0.85 in aer si 1.95 in sange si la al doilea de 0.90 in aer si 2.10 in sange ,dosarul inca nu a fost trimis la procuror inca .As dori sa stiu la ce ma trebuie sa astept care ar fi pedeapsa minima si care e maxima si cand o sa mai pot da de carnet si daca se pune in considerare anul care deja a trecut de cand sunt pieton . Cu stima !