avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot sa ma adresez CEDO?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot sa ma adresez CEDO?

Vreau sa stiu daca ma pot adresa CEDO,intrucat mi-au fost tinute la Parchet timp de 8 ani doua dosare penale in care am fost parte vatamata ,iar acum mi s-a raspuns de catre prim -procuror ca eu am avut dreptate (fusesem lovita),dar s-au prescris faptele si autoarea nu mai poate raspunde penal pentru aceasta fapta.Multumesc .Am facut si plangere impotriva rezolutiei procurorului,dar intuiesc care va fi rezultatul in instanta
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:13, 5 Aprilie 2010
Pentru purtare abuziva
Dupa ce se va da hotararea instantei de recurs situatia va fi incheiata.
Din ziua hotararii pronuntate de instanta de recurs va curge termenul de 6 luni.
Daca ati depus si cereri anterior pentru urgentarea solutionarii dosarului ar fi fost mult mai bine...

avocat Claudiu Lascoschi
dupa ce m-am adresat Avocatului Poporului am primit rezolutiile de la Parchet
Este normal...
Trebuia sa faceti demersurile mai demult.

Nu este insa normal ca a durat atat de mult procedura judiciara...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo mihasim mihasim Pot trimite dosarul la Cedo pentru \"anulare partiala si absoluta \" a actului meu de proprietate? Mentionez ca am pierdut un proces care a durat mai bine de 4 ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo mark2k2 mark2k2 Daca o decizie definitiva s-a pronuntat la data de 11 aprilie 2008, dar a fost redactata la data de 2 iunie 2008, care este data pana la care poate fi facuta o ... (vezi toată discuția)
Cedo si procedura arestarii FLORIN RADU FLORIN RADU am si eu o intrebare, la care nu am gasit un raspuns clar nici in carti, nici in practica CEDO, nici la cei cu care m-am consultat. daca sesizez CEDO in ... (vezi toată discuția)