am introdus la instanta o actiune in emiterea ordonantei de plata conform oug 119/2007 insa am gresit suma pe care mi-o datoreaza debitorul adica in loc de 4.400 ron am cerut 3.250 ron. Instanta mi-a admis cererea si mi-a comunicat sentinta. Va rog sa ma ajutati cu un sfat> Se mai poate indrepta greseala si daca se poate care ar fi modalitatea?
Din pacate indreptarea greselii dvs. nu mai poate fi facuta in acest stadiu dat fiind ca solutia a fost data de instanta.
Nimic nu va poate impiedica insa sa introduceti o alta actiune pentru diferenta de bani. Sigur ar trebui avute in vedere cateva detalii legate de inscrisurile deja depuse in celalalt dosar .... ce reprezinta aceasta diferenta .. s.a.m.d
Introduceti o noua actiune (tot in baza OUG 119/2007) pentru diferenta, aratand ca pentru suma de 3250 lei aveti deja un titlu executoriu ce a intrat in puterea lucrului judecat.
Nu uitati sa cereti si penalitatile conform contractului sau conform OG 9/2000.
Oug 119/2007
Novac Razvan
am si eu o intrebare...sunt consilier juridic la o asociatie de proprietari si as vrea sa stiu daca pot sa solicit emiterea unei ordonante de plata pentru rau ... (vezi toată discuția)