avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... OUG 119/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

OUG 119/2007

Buna ziua,

am introdus la instanta o actiune in emiterea ordonantei de plata conform oug 119/2007 insa am gresit suma pe care mi-o datoreaza debitorul adica in loc de 4.400 ron am cerut 3.250 ron. Instanta mi-a admis cererea si mi-a comunicat sentinta. Va rog sa ma ajutati cu un sfat> Se mai poate indrepta greseala si daca se poate care ar fi modalitatea?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: melyse01 , utilizator 14:47, 6 Aprilie 2010
Din pacate indreptarea greselii dvs. nu mai poate fi facuta in acest stadiu dat fiind ca solutia a fost data de instanta.
Nimic nu va poate impiedica insa sa introduceti o alta actiune pentru diferenta de bani. Sigur ar trebui avute in vedere cateva detalii legate de inscrisurile deja depuse in celalalt dosar .... ce reprezinta aceasta diferenta .. s.a.m.d

Introduceti o noua actiune (tot in baza OUG 119/2007) pentru diferenta, aratand ca pentru suma de 3250 lei aveti deja un titlu executoriu ce a intrat in puterea lucrului judecat.
Nu uitati sa cereti si penalitatile conform contractului sau conform OG 9/2000.
Multumesc mult pentru sfaturi. O sa introduc o noua actiune pentru diferenta. Sper sa ma descurc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 5/2001 versus oug 119/2007 Emil Lasconi Emil Lasconi Fratilor va rog sa ma ajutati. Am avut o somatie de plata respinsa de judecatorie( inca nu stiu motivele ca nu este motivata ) insa pot sa va spun ca am ... (vezi toată discuția)
Actiune timbrata insuficient marinelapolescu marinelapolescu Buna, Ce se intampla daca am depus o somatie (og.119/2007) am timbrat 39 lei + 0.30 lei...si mi-au trimis in citatie mentiunea ca mai trebuie achitat 5,7 ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 Novac Razvan Novac Razvan am si eu o intrebare...sunt consilier juridic la o asociatie de proprietari si as vrea sa stiu daca pot sa solicit emiterea unei ordonante de plata pentru rau ... (vezi toată discuția)