avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Buna ziua! As avea si eu o intrebare: pentru un proces civil am nevoie sa fiu reprezentata in instanta de catre un avocat, sau ma pot reprezenta singura, si in acest caz, care e procedura? Precizez ca nu am studii de drept, e vorba de un proces simplu, dupa parerea mea si n-as vrea sa apelez la ajutorul unui avocat decat daca cere legea. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters30587 , utilizator 23:39, 10 Februarie 2007
Reprezentarea de catre un avocat nu este obligatorie.
Va multumesc pt.promptitudine; asa ma gandeam si eu. Puteti sa-mi spuneti unde ma pot interesa de procedura legata de un proces? sau unde pot citi despre asta?
Depinde de proces. Codul de procedura civila, sau daca vreti sa intrati in detalii, exista carti de specialitate
va multumesc mult de informatii. va doresc o seara buna si o duminica placuta!
Cu placere, la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare in fata instantei de apel/recurs absolvent studii juridice CristescuD CristescuD Buna ziua, doresc sa stiu daca un absolvent de studii juridice se poate reprezenta singur in instantele de apel si de recurs. Sau daca se poate sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)
Despre avocatura Narcis57 Narcis57 Buna seara! Ma numesc Narcis, am 17 ani, sunt in clasa a 10-a si as avea cateva intrebari, la care sper sa-mi puteti raspunde. Sunt la un profil ... (vezi toată discuția)
e indicat sa te reprezinte un avocat intr-un proces de divort? xmagx2001 xmagx2001 Vreau sa divortez de sotul meu si nu stiu exact daca e bine sau nu sa ma reprezinte un avocat. E mai indicat decat sa ma duc singura sa ma reprezint? Ma ... (vezi toată discuția)