avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosarele de personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosarele de personal

Buna ziua,

Ce documente obligatorii trebuie sa contina dosarele de personal ale unei firme?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 25 August 2011
Deobicei, ele vor fi puse in dosar in ordine cronologica. Doar in cazul actelor necesare la angajare se vor pune in ordinea pe care o doriti dvs. Restul..... asa cum s-au intocmit.
si copii dupa certificatele de nastere ale copiilor(minori).???
si acelea, in cazul in care acestia sunt trecuti in declaratia contribuabilului privind persoanele aflate in intretinere ( pentru obtinerea deducerilor suplimentare) ; la aceste copii ale certificatelor se adauga si declaratia pe propria raspundere a celuilalt parinte sau adeverinta de la locul de munca al celuilalt parinte din care sa reiasa ca nu beneficiaza la locul de munca de deduceri suplimentare pentru respectivii copii
multumesc frumos...pt raspuns si promptitudine.
copiilor mai trebuiesc trecuti si in carnetul de munca asa ca daca nu sunt trecuti trebuiesc si certificatele de nastere

Alte discuții în legătură

Deduceri personale copil ionemari ionemari sotul meu nu a primit de la locul de munca unde este angajat pana acum deduceri personale pentru copilul nostru de 8 luni, pe fluturas scriind ca are 0 ... (vezi toată discuția)
Documente ptr a deschide dosar itm haiducu haiducu buna ziua .ce documente necesare trebuie la dosar itm ? firma infiintata in ian 2010 . angajez din somaj in ian 2011?? (vezi toată discuția)
Documente necesare angajare Alex265 Alex265 Bună ziua. Am rugămintea să mă ajutați cu mai multe detalii legate de documentele pe care un angajator are dreptul dpdv legal să le solicite unui ... (vezi toată discuția)