avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de comun acord?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de comun acord?

Buna ziua!
Luni, 26 aprilie, avem termen la un divort intentat in ianuarie, de comun acord. Primul termen a fost in februarie, nu ne-am prezentat, iar in martie el a decis ca vrea sa divorteze si a repus procesul pe rol. Eu nu sunt de acord, i-am si spus, el insa vrea divort cu orice pret.
Toate zilele astea ne-am inteles f bine, azi insa a fost un eveniment neplacut.
Locuim impreuna de 3 ani intr-o garsoniera cumparata cu credit ipotecar. Creditul este pe numele lui. De vreo 2 ani nu prea are serviciu, salariu.. e in proces cu un fost angajator care nu i-a platit salariile timp de 6 luni...
Am crezut ca ne putem intelege frumos, vad ca nu se poate...
Ce se poate intampla luni, dupa divort? Intentionez sa spun si eu ca sunt de acord, am incercat orice e omeneste posibil pt a ne impaca.
Am serviciu, salariul meu a fost mai mereu mai mare sau egal cu al lui. Am participat la toate cheltuielile casei, inclusiv rata la banca, mai ales avand in vedere ca el cateva luni bune nu a avut niciun venit.
Mi-e frica sa nu ma scoata in strada de luni, imi dau seama ca de la el si parintii lui ma pot astepta la tot ce e mai rau.
Va rog, spuneti-mi, ce sa fac. Ce pot face si luni, la tribunal?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2010
mariuca_25, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariuca_25 , utilizator 18:23, 24 Aprilie 2010
daca dvs considerati ca vi se cuvine o suma de bani, o cereti in instanta, daca doriti sa faceti partaj.
puteti castiga suma ceruta sau nu, instanta decide pe baza probelor administrate
Va multumesc mult!
Numai bine!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2010
mariuca_25, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj??? aleinad03 aleinad03 Sunt divortata de 5 ani si nu am facut inca partaj. Vreau sa mentionez ca garsoniera este luata prin credit ipotecar. Ea a costat 235 milioane, ratele ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune hadrian74 hadrian74 Buna ziua, sunt divortat de sotie din anul 2011, iar aceasta acum doreste si procesul de partaj astfel ca; detinem impreuna un apartament achizitionat in anul ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte la partaj un apartament la care mai trebuiesc platite rate inca 24 de ani j0lly j0lly Buna ziua In urma unui divort, ar fi de impartit o garsoniera la care au mai ramas de plata rate la banca inca 24 de ani (din 30 initial). Pana acum, suma ... (vezi toată discuția)