avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ONORARIU CONSULTATIE juridica!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ONORARIU CONSULTATIE juridica!

buna dimineata! as dori sa stiu cam cat costa o consultatie juridica pentru o persoana fizica si cat costa o consultatie juridica pentru o persoana juridica???
ma intereseaza pretul per consultatie la cabinetele din Bucuresti!

va multumesc!
buna ziua.
onorariul difera de la avocat la avocat.
credeti ca nu stiu asta?!!! vroiam sa aflu cu titlu informativ, intre ce sume se incadreaza un astfel de onorariu???
Nu exista onorarii diferite pentru PF sau PJ, dar fiecare cabinet/societate de avocati isi stabileste onorariile dupa cum crede de cuviinta. Nu exista vreo grila. Mai bine intrebati direct acolo unde ati vrea sa obtineti consultatia respectiva, cereti mai multe oferte si alegeti in functie de ceea ce va convine.
doamna lisievici, va multumesc pt raspuns. am doua cauze si civila si penala si vroiam sa mai merg la o consultatie.
am gasit un cabinet unde consultatia ma costa 150 lei si vroiam sa vad ce parere aveti dvs? e mult, putin?
Tind sa cred ca e extrem de putin.... Aveti grija totusi ce primiti de banii respectivi, nu de putine ori ieftin nu inseamna si bun. Apoi, puteti sa puneti in discutie problemele si aici, pe forum, ca sa vedeti parerile mai multor specialisti (bineinteles, fara nume sau date de identificare).
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Costul unei consultante la un birou de avocat aniela parvu aniela parvu Am stabilite mai multe intalniri la cateva birouri de avocatura, de genul...x si asociatii. Insa nu cunosc care sunt tarifele. Mentionez ca vom consulta mai ... (vezi toată discuția)
Tarif avocat ursu1980 ursu1980 Cam cat ma costa(in medie) o programare la un avocat pentru ai explica problema mea apartinand codului civil(probleme succesorale) si ami spune daca este ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie persoana fizica ionstroescu ionstroescu Am imprumutat , cu plata prin banca , suma de 2900 euro unei cunostinte acum 2 ani,am trimis somatie de plata prin executor ramasa fara raspuns, cat ma costa ... (vezi toată discuția)