avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... nelamurire casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

nelamurire casco

Daca contractul RCA are la baza legea 136, contractul CASCO, ce lege are la baza?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:20, 27 Aprilie 2010
Nu stiu sa existe pentru CASCO o lege asa cum este cea pentru RCA. fiecare asigurator are oferte proprii si conditii proprii.

Aceeasi Lege 136/1995 reglementeaza si asigurarile facultative (CASCO)
In legea 136/1995 se regasesc reglementari cu privire la contractul de asigurare,drepturile si obligatiile partilor,fiind tratata distinct si asigurarea de bunuri.
Contractul de asigurare trebuie sa respecte conditiile de fond si forma,la fel ca orice act juridic.
136 / 1995, aici veti gasi ce va intereseaza de principiu. Dar fiecare societate de asigurari are conditiile sale proprii, pe care le acceptam daca ne convin sau daca nu cautam in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar casco - intarziere abuziva a platii Partizan08 Partizan08 Buna ziua, am un dosar casco deschis la o societate de asigurari. Dupa ce am depus toate documentele solicitate, inclusiv devizul de la service am primit o ... (vezi toată discuția)
Stabilirea valorii epavei (casco) ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Intr-un accident ce a rezultat cu avarierea autoturismului la pragul de dauna totala (asiguratorul CASCO considera dauna totala in ... (vezi toată discuția)
Cine imi repara masina? anonim anonim CINE IMI REPARA MASINA ACCIDENTATA Accident auto.VInovatul asigurat RCA iar pagubitul asigurat CASCO.Cei doi sunt asigurati la societati de asigurari ... (vezi toată discuția)