buna seara. ma numesc alexandra pop si as dori sa va cer parerea intr-o problema si vas ruga din tot sufletul sa imi raspundeti cat de curand... in 26 mai ac sunt citata la tribunal in calitate de inculpat in proces pentru fond-inselaciunea art 215 c.p sunt majora am 20 ani si cand faptele sau intamplat in iulie 2008! am un copilas mic de 5 luni! intrebarea mea este cam ce sentinta mi se da? este posibila inchisoarea?? va implor sa imi raspundeti!
va spun pe scurt ce sa intamplat... la rugamintea unei persoane am strans suma de 3000 lei prin contracte de sponsorizare dar folosind un nume fals... familia de la care am primit actele doveditoare de boala fetitei lor mau reclamat la politie ca din acei bani eu nu leam dat nimic! absolut toti de la care am strans bani nu au cerut despagubiri si nu vor banii inapoi! ce sentinta credeti ca va fi? va implor un raspuns
buna ziua tuturor.. am fost astazi la proces dar avocatul din oficiu mi-a spus k sa cer o amanare pentru a-mi putea angaja eu un aparator! s-a amanat procesul pe data de 23 iunie! avocatul mi-a spus k sa trag cat pot de mult de proces si knd avem din nou termen sa spun ca nu am reusit sa imi angajez un aparator si raman cu cel din oficiu!
voi ce parere aveti? multumesc frumos pentru raspunsuri
Nu este rau ca s-a amant procesul. Aveti posibilitatea sa va angajati un avocat ales, dar, daca nu va permiteti acest lucru veti ramane cu cel din oficiu; instanta nu va va mai acorda un alt termen pentru a va angaja avocat ales. Poate era bine sa luati un numar de telefon al avocatului din oficiu pentru a mai tine legatura cu dumnealui si pentru a vedea daca a avut timp sa studieze temeinic dosarul!
Mult succes!
Proces penal
Danut81
In proces penal eu find inculpatu (acuzat pentru omor din culpa) pot sa imputernicesc pe sotia sa merga in locul meu daca eu nu pot? Sau poate sa ma apere ... (vezi toată discuția)