va rog din suflet daca poate cineva sa ma ajute cu teste pentru electriceni in vederea autorizarii din punct de vedere a NPM. eu sunt noua in domeniu si nu prea stiu mare lucru. stiu ca se dau trei testari: unul de specialitate, unul pe sanatate si securitate si unul pe prim ajutor. daca are cineva modele de astfel de teste va rog dati-mi si mie.
va multumesc anticipat.
Am impresia ca vorba merge despre autorizatia ISCIR... Ceva mai nou, deja la angajare pe un post de electrician sau mecanic sau motostivuitor etc. se inpune conditia de a fi autorizat ISCIR. Deci acolo si se dau toate testarile si examenele necesare pentru autorizatie. Procedura si ce fel de teze nu le cunosc, nu am pe nimeni la ISCIR, sorry.
nu este vorba de autorizatie iscir. este vorba de testarea interna in cadrul firmei care se face in fiecare an. aceste autorizatii NPM ( conf NSSM 65) sunt necesare atunci cand electricianul lucreaza pe liniile electrice de mt,jt,it. eu am niste modele de testari dar sunt cam depasite. as fi dorit ceva mai nou