avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... teste
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

teste

va rog din suflet daca poate cineva sa ma ajute cu teste pentru electriceni in vederea autorizarii din punct de vedere a NPM. eu sunt noua in domeniu si nu prea stiu mare lucru. stiu ca se dau trei testari: unul de specialitate, unul pe sanatate si securitate si unul pe prim ajutor. daca are cineva modele de astfel de teste va rog dati-mi si mie.
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela2172 , utilizator 17:27, 19 Martie 2007
Buna,
Am si eu un electrician angajat. trebuie musai obtinuta autorizatie si cu se obtine? Cine o elibereaza? Ce trebuie facut?
:-/
Am impresia ca vorba merge despre autorizatia ISCIR... Ceva mai nou, deja la angajare pe un post de electrician sau mecanic sau motostivuitor etc. se inpune conditia de a fi autorizat ISCIR. Deci acolo si se dau toate testarile si examenele necesare pentru autorizatie. Procedura si ce fel de teze nu le cunosc, nu am pe nimeni la ISCIR, sorry.
nu este vorba de autorizatie iscir. este vorba de testarea interna in cadrul firmei care se face in fiecare an. aceste autorizatii NPM ( conf NSSM 65) sunt necesare atunci cand electricianul lucreaza pe liniile electrice de mt,jt,it. eu am niste modele de testari dar sunt cam depasite. as fi dorit ceva mai nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitatea autorizarii pentru lucrul in instalatii electrice de jt a altor categorii de salariati decat electricieni. DanNic DanNic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Echipa de ingineri de service a firmei efectueaza lucrari de instalare si intretinere echipamente de birotica ... (vezi toată discuția)
Autorizare electrician silvpant19 silvpant19 daca electricianul meu din institutia unde lucrez nu este autorizat si are doar o diploma acesta trebuie autorizat ANRE??? (vezi toată discuția)
Talon de vize iscir cristi2k cristi2k in cazul unui autorizatii(de stivuitorist) noi facuta in acest an, necesita completarea talonului daca nu a depasit un an? intreb acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)