avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somera pot inscrie copil gradinita,ce acte aduc?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somera pot inscrie copil gradinita,ce acte aduc?

acum sunt in somaj (astept actele de la firma sa-mi vina pt. depunerea dosarului) si in aceasta perioada se fac inscrieri la gradinite/crese de stat,
si printre actele care se cer la dosar exista si o adeverinta de la locul de munca a parintilor din care sa reiasa ca acestia realizeaza venituri profesionale(unele gradinite cer ca pe adeverinta sa se stipuleze ca parintii au contract pe termen nederterminant si de asemene sa se specifice salarul) ,
in ce conditii pot sa-mi inscriu copilul si ce acte pot duce
contractu de munca mi sa desfacut pe data de 04.05.2010,si am lucrat la aceeasi firma in perioada 17.04.2000-04.05.2010 (deci nu am inregistrat dosarul pentru somaj)
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: giliola_a , utilizator 17:09, 5 Mai 2010
Incercati ca in loc de adeverinta de salar, sa prezentati o declaratie pe proprie raspundere in care sa specificati situatia dvstra si faptul ca va luati angajamentul de plata a taxei de gradinita etc.
ziceti:
"unele gradinite cer ca pe adeverinta sa se stipuleze ca parintii au contract pe termen nederterminat si de asemene sa se specifice salarul) ,
.Desiguuur.. ca sa vada durata si cuantumul a venitului...sa se asigure ca isi vor incasa taxa....desi e relativ acest lucru..
multumesc pentru raspuns,=D>
deci, sa relatez in print-o declaratie pe propie raspundere in citeva cuvinte situatia actuala,:sorry:
sau sa astept cu depunera dosarului pentru somaj,si apoi sa depun si dosarul pentru gradinita ,nu ar fi mai bine?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte concediu crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua! Imi poate spune cineva ce acte sunt necesare la dosarul pentru concediul de crestere copil si unde se depune ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil agent de asigurare Cris1985tina Cris1985tina Buna ziua, am contract de colaborare cu o societate de asigurari. in noiembrie 2013 am nascut si pe 2 februarie 2014 inchei concediul postnatal. Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie baltamircea baltamircea ce acte trebuie pentru stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)