avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal help..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal help..

Sa zicem azi 05.05.2010 depun revisal...tot azi depun contract cu data incepere pe 06.05.2010...dar data itm e trecuta tot 05.05.2010 asa o trec cei cand inregistreaza contarctul
e bine ?
sau
05.05.2010 depun revisal...si pe 06 ma duc si angajatul incepe pe 06 si data la itm tot 06...
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
jax, utilizator
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 20:28, 6 Mai 2010
jax a scris:

si eu dak am depus revsialul azi 05 si tot azi am inregistrat contractul data itm 05...
dar el incepe maine pe 06 e trecut si in contract...
nu a zis nimeni nimic
acum ma gandesc ca nu am facut bine. :)

-contractul trebuie depus, fizic, in maxim 20 de zile calendaristice, nu ati gresit cu nimic ca l-ati depus in data de 05.05 cand ati dus revisalul.
- eu declar revisalul online, deci nu ma duc la ITM, asa ca imi aleg o zi sa duc cim atunci cand mai am ceva de dus la ITM ( sa nu cumva sa slabesc mergand prea des pe la ei:P)
monimiron a scris:

in data de 05.05 depuneti revisal deci ziua anterioara incheierii CIM iar contractul de munca va fi din data de 06.05.ca data de incepere a activitatii, data stampilei de ITM nu tb sa fie neaparat din 06.05 pentru ca in termen de 15 zile puteti depune CIM la ITM de la data incheierii !

Termenul pentru inregistrarea c.i.m. la ITM este de 20 de zile ... nu stiu de unde ati scos 15 zile ...:hm:
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
m-a indus si pe mine cineva in eroare cu 15 zile ,din exces de zel am scris 15, stiu ca 20 zile scrie in Legea nr. 130/1999 , la o verificare mai atenta,anterior scrierii dvs m-a corectat lorelayold 76 , nu e cazul sa mai discutam pe tema asta, se mai intampla!
toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema revisal mona85 mona85 Ne-am schimbat sediul social din Bucuresti in jud. Ilfov in mai 2010.Am fost nevoiti sa inregistram toate contractele individuale pe Ilfov,fiecare contract ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca la itm teodor82 teodor82 Termenul de depunere a contractului de munca la ITM este de 20 de zile de la inceperea activitatii? Daca m-am angajat pe functia de director, pot sa merg eu ... (vezi toată discuția)
Inreg.contract de munca danyyyyy danyyyyy buna ziua , va rog daca puteti sa imi raspundeti in cate zile trebuie trimis revisalul la itm, de ex. am angajat o persoana cu data de 01.08.2009 la itm duc ... (vezi toată discuția)