avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PRIETENA MEA ARE DREPTUL?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PRIETENA MEA ARE DREPTUL?

IN ANUL 2004 MI-AM CUMPARAT UN IMOBIL PRIN CREDIT IPOTECAR PE 20 DE ANI, IN CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE SUNT TRECUT DOAR EU SINGURUL PROPRIETAR. DIN ANUL 2005 S-A MUTAT IMPREUNA CU MINE IN ACEST IMOBIL SI PRIETENA MEA CU CARE LOCUIESC SI IN ZIUA DE AZI.
AS DORI SA IMI SPUNETI DACA PRIETENA MEA AR PUTEA SA PRETINDA VREUN DREPT ASUPRA IMOBILULUI SAU ASUPRA BUNURILOR DIN ACEST IMOBIL AVAND IN VEDERE CA ATAT PENTRU IMOBIL CAT SI PENTRU BUNURI PLATESC DOAR EU, PRIETENA MEA NU CONTRIBUIE CU ABSOLUT NIMIC.
PRIETENA MEA NU STIE CA EU MA INTERESEZ DE ACESTE ASPECTE, DAR CRED CA NU STRICA SA FII PREVAZATOR.
ce-i corect ii corect. ketonal pt eventualele dureri de cap de mai tarziu. doar sa nu se depaseasca o limita, peste care......d'acu mergi pe interes, vb manelistului:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa concubinaj ContSters97117 ContSters97117 Nu stiu daca problema mea se incadreaza in acest domeniu ,dar incerc totusi sa va adresez cateva intrebari in speranta ca imi veti putea raspunde, sau eventual ... (vezi toată discuția)
Partaj concubinaj - risc sau nu? adryan289 adryan289 Buna ziua.In 2012 mi-au cumparat parintii pe NUMELE MEU un ap cu 2 cam cu banii CASH insa recent am primit o oferta de la un vecin pentru a-l da la schimb cu ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are duap trairea in concubinaj? kristinapirvu kristinapirvu Buna ziua, Asn vrea sa stiu si eu... Unchiul meu a trait timp de 26 de ani in concubinaj cu o femeie.La inceput ei au locuit intr-o garsoniera data de la ... (vezi toată discuția)