avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare cerere de card
Discuție deschisă în Executare silită

executare cerere de card

Am scos produse de consum in rate cu credit de la un IFN.Pot fi executata silit daca exista numai o cerere de emitere de card si conditiile generale?
Cel mai recent răspuns: freecv2007 , utilizator 14:47, 9 Mai 2010
freecv2007 a scris:

ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce conditii exista in acea cerere:suma,dobanzi,etc

trebuie sa cititi exact cererea respectiva... daca nu o mai aveti, faceti adresa catre ifn si solicitatii copii conforme cu originalul dupa documentele care atesta datoria dvs.
Acea societate trimite raspunsuri evazive,nu raspunde la intrebarile mele,mi-a trimis un act aditional la un anume contract pe care eu stiu ca nu l-am semnat,le-am cerut
copie dupa acel contract,si....recunosc ca nu au contract pentru acel card,exista doar niste conditii generale de emitere card-fara sa precizeze suma imprumutata,dobanzi,comisioane,etc,,,,Atat este tot ce am semnat,si asta pentru
ca era o suma mica (2000 ron)....nu stiu cum au crescut ei limita la 8000 ron.Oare
nu trebuia sa cer eu asta????Am platit lunar.....suma nu rezulta din penalitati pentru neplata....Pur si simplu sunt disperata,eu care lucrez in domeniul financiar de 20 ani nu reusesc sa inteleg "ingineriile lor financiare",ma intreb un om simplu cum va intelege????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract credit ifn - titlu executoriu? andreib2009 andreib2009 Contractele de credit incheiate cu institutiile financiare nebancare anterior intrarii in vigoare a OUG 99/2006 sunt considerate titluri executorii? Care este ... (vezi toată discuția)
Executare silita, penalitati, dobanzi! MihaiHalit MihaiHalit Buna seara, va interpelez intr-o chestiune de executare silita si va rog daca puteti sa imi dati un raspuns. Sunt in procedura de executare silita (poprire pe ... (vezi toată discuția)
Litigiu banca pentru nerespectarea oug 50/2012 daneugen1 daneugen1 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati pentru urmatoarea situatie: In anul 2007 am contractat un credit pentru cumpararea unor bunuri de la o IFN am platit toate ... (vezi toată discuția)