avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

termen prescriptie

actiunea are ca si obiect revendicare imobiliara. prin sentinta se dispune lasarea in deplina posesie si folosinta imobilul, precum si executarea de lucrari la respectivul imobil.
executorul face proces verbal cum ca creditorul a fost pus in posesie, dar ca nu se pot executa lucrarile existand opozitia unui tert. intre timp executarea s-a perimat.
care e termenul de prescriptie a dreptului de a cere executarea silita?
foarte multumesc
Cel mai recent răspuns: anna2000 , utilizator 11:42, 23 Iulie 2010
si totusi....
"sentinta a fost pronuntata intr-o actiune in revendicare... termenul de prescriptie este de 10 ani...ca e, prin definitie, o actiune reala..", zice instanta!!!
ce parare aveti?
cum va ziceam, erau 3 capete de cerere: 1. sa lase in deplina posesie si folosinta, 2. sa faca .. si 3. sa dreaga...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescriptie, din nou... anna2000 anna2000 discutasem problema aici... actiune in revendicare admisa, sunt obligata sa las in deplina posesie si folosinta un teren si sa execut niste lucrari. eu zic ... (vezi toată discuția)
Prescrierea dreptului de a cere executarea silita. Zbuciumel Zbuciumel Va rog, daca stie cineva, sa ma ajute. Sunt în situaţia că am fost somat în cadrul unei proceduri de executare silită să-mi “desfiinţez ... (vezi toată discuția)
Proces de evacuare a doua oara marfan marfan Buna ziua, Cineva a deschis in 2008 un proces de evacuare silita a cuiva, sa-i zicem X, dintr-un imobil care ii apartinea. Procesul s-a judecat in acelasi ... (vezi toată discuția)