avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie sarcina

buna ziua!lucrez la o firma cu 4 ore.cu un salariu de 400 ron.De 2 luni sunt insarcinata.pot modifica salariul si norma ,ptr a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului,?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:49, 7 Mai 2010
mersi!modificarea de cand este valabila de 6 luni sau 12 luni?
Buna. Si eu sunt aproximativ in aceeasi situatie, beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului si vreau sa stiu daca modificarile care vor fi facuta, gen 15%, vor afecta si indemnizatiile.
Inca nu este nimic concret cu privire la aceste modificari, nu este nimic publicat.
Dar la cat ii duce capul ................. nu e nimic exclus
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
titiana, utilizator
Deocamdata doar s-au anuntat...nu este lege.Normal , legea nu poate retroactiva...dar, Dumnezeu mai stie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de ccc mitid84 mitid84 Buna ziua. va rog sa-mi spuneti si mie cu cat se plateste primul an de crestere copil si anul al 2lea de crestere copil. In al doilea an este o suma fixa ... (vezi toată discuția)
Concediul medical poate influenta modul de calcul al indemnizatiei de crestere copil? anicoleta anicoleta Buna ziua, Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil? Lucrez la ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei de crestere copil/concediului de maternitate alexfelea alexfelea poate afecta concediul medical acordat in perioada celor 6 luni care compun baza de calcul, la calcularea concediului prenatal,postnatal sau indemnizatia de ... (vezi toată discuția)