avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... publicitate pe avocatnet.ro
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

publicitate pe avocatnet.ro

In ce masura acordarea de consultatii pe avocatnet.ro de catre avocati incalca art. 231 alin. 2 lit c din Statutul profesiei de avocat?
Poate ar trebui sa mentionati ce inseamna pentru dvs "consultatii", pentru ca ceea ce se intampla pe acest forum (si de fapt, oriunde unde nu are loc o analiza bazata pe dovezi) nu este consultanta juridica.
Articolul la care faceti dvs referire nu se refera la internet.
doar intrebam daca internetul este mijloc de comunicare in masa in acceptiunea art. 231 alin. 2 lit c din Statutul profesiei de avocat?
Da, este, dupa parerea mea.
Osman a scris:

In ce masura acordarea de consultatii pe avocatnet.ro de catre avocati incalca art. 231 alin. 2 lit c din Statutul profesiei de avocat?


Parerea mea este ca nu incalca aceste prevederi ... acest forum este un forum de discutii juridice unde pot participa si avocatii.

Alte discuții în legătură

Avocatnet vs l 51/1995+statut Avocat Alexandru Gheorghe Avocat Alexandru Gheorghe In ce masura, participarea la acest forum, prin \"sfaturile\" pe care le dau avocatii, diferitelor persoane, incalca prevederile art 231 din Statut?....astept ... (vezi toată discuția)
Consultatii juridice prin firme de consultanta ContSters120042 ContSters120042 Cum am promis, va ascult, domnul coleg. Ca sa lamurim si cititorimea, dansul colegul enumera printre prestatorii de servicii legale cabinetele de avocatura, ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen pt admitere barou bucuresti 2008 ContSters49430 ContSters49430 Credeti ca subiectele de examen pt admiterea in Baroul Bucuresti vor suferi schimbari importante pentru sesiunea de anul acesta? Sau in principiu raman ... (vezi toată discuția)