avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stie cineva unde este autoritatea tutelara ilfov
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stie cineva unde este autoritatea tutelara ilfov

mai precis jilava
Autoritatea tutelara Ilfov nu exista... Fiecare primarie are un serviciu de autoritate tutelara, care urmareste ocrotirea intereselor persoanelor cu capacitate de exercitiu restransa, ori fara aceasta capacitate (de exemplu minori, incapabili, etc.). In cazul unui divort al persoanelor care au copii minori/proces civil in care este implicat un minor, etc, se citeaza autoritatea tutelara, pentru a reprezenta interesele minorului. La incredintarea minorului, este solicitat si punctul de vedere al autoritatii tutelare... aceeasi institutie numeste tutorii/curatorii inc azuri speciale si urmareste activitatea acestora.
Deci...autoritatea tutelara se gaseste la primarie. Daca va intereseaza Jilava, este la primaria Jilava; pentru sectorul 5, autoritatea tutelara se gaseste la primaria sector 5 Bucuresti Nu ati precizat ce demersuri doriti sa intreprindeti...
da va multumesc pt raspuns dar am fost la prim jilava
si din pacate nu are un asa serviciu.in al doilea rand bine ar fii sa pot apela la aut tutlara a judetului ilfov.de ce pt ca sotul surori sotiei mele lucreaza in cadrul prim jilava deci daca as face o plingere automat sar marginaliza acolo.ce ma sfatuiti sa fac?sotia nu ma lasa sa vad colilul nu exista nici o hot judecatoreasca pana in prezent.nu imi permit un avocat momentan dar vreau sa inaintez ceva pana ce copilul meu face 6 luni ca ma inteles ca asa e bine
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Betea Betea Avem un imobil pe care vrem sa il dam celor 2 copii de 12 si 14 ani. Daca se poate ca ei sa fie proprietari si prin ce acte ? (vezi toată discuția)
Cerere de interdictie judecatoreasca OlteanuCoca OlteanuCoca Familia doreste sa obtina o interdictie judecatoreasca pentru un membru al familiei care sufera de schizofrenie paranoida si care a dat in judecata citeva ... (vezi toată discuția)
Cum pot bunicii sa ii transmita un imobil nepotului minor? care ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu cum pot bunicii sa ii transmita un imobil nepotului minor? care este solutia cea mai practica pentru ca bunicii sa treaca pe numele nepotului minor un imobil? (vezi toată discuția)