avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despagubiri obtinute in proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despagubiri obtinute in proces penal

Buna ziua.
Un urma unui proces penal de vatamare corporala, am castigat la fond dreptul la despagubiri materiale (financiare), prin sentinta definitiva. Nu s-a inaintat recurs de catre nici una din parti. Sentinta a fost pronuntata in urma cu aprox. 1 luna si jumatate.
As dori sa aflu care ar fii pasii de urmat in continuare: cat dureaza pana primesc banii? exista vreo procedura speciala? cel obligat la despagubiri se poate eschiva de la plata acestora? si daca da, ce mijloace am la dispozitie pentru a obtine banii mai repede?
Va multumesc.
daca nu va deranjeaza puteti sa dati ceva amanunte despre caz- cat cml ati avut , spitalizare, bataie, cat ati cerut daune materiale si morale , cat ati castigat si ce pedeapsa i a dat inculpatului.

am si eu un caz asemanator si as vrea sa stiu mai multe poate ma ajutati

va multumesc!
Multumesc mult pentru informatii.
Pt @end: de stat nu sta intr-un cort; e o persoana relativ cunoscuta si ar avea de unde.
Pt. cercetasa: a fost bataie, cu 55 de zile de spitalizare, cu tija in picior si reconstructie faciala. De la plangerea inaintata au trecut 3 ani. De cerut am cerut mai mult, dar am obtinut ~ 30.000 lei
va multumesc pt. raspuns

pe inculpat cum l a pedepsit????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pun in aplicare o sentinta definitiva ? anamariamed anamariamed Buna ziua, datorita unui accident rutier m-am constituit parte civila intr-un caz de vatamare corporala din culpa. Cazul s-a judecat la Tribunalul Medias, ... (vezi toată discuția)
Formula executorie ovidiu7 ovidiu7 Cind o hotarare judecatoreasca trebuie sa se investesteasca cu formula executorie si cind nu ? (vezi toată discuția)
Buna ziua martis gabriel martis gabriel am castigat in instanta,fiind victima intr-un dosar penal,o suma de bani,cum fac sa intru in posesia banilor? va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)