avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... familiare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

familiare

Sint cäsätoritä cu un Austriac,avem un copil mic care s-a näscut aici,nu ne intelegem,ne certäm tot timpul ,sintem amindoi nervosi,eu sint suspectä de Scerozä in pläci,boalä care atacä sistemul nervos,el spune cä asta este motivul certurilor noastre si cä el este aläturi de mine dacä o sä fac tratament sau terapie,dar dacä eu incerc sä iau copilul cu mine in Romänia dupä divort o sä foloseascä acest argument dovezi ca sä nu pot lua copilul cu mine.Este asa ceva posibil? El mai spune cä numai certurile si faptul cä nu ne mai suportäm unul pe altul nu sint motive sä distrugem viitorul unui copil si nici motiv de divort
Cel mai recent răspuns: anita18@gmx.at , utilizator 22:23, 17 Mai 2010
da, ii poate fi incredintat si daca se confirma boala si pt ca minorul e obisnuit cu acel mediu etc.asta nu inseamna ca nu aveti sanse sa va fie incredintat. oricum, instanta trebuie sa decida in interesul minorului
Pot sä-j fac pasaport Romänesc copilului dacä el are deja pas Austriac fiind näscut in Austria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort julio julio Sint romäncä,träiesc de 3 ani in Austria,cäsätoritä cu un cetätean Austriac,am o fetitä de 6 luni näscutä aici si este Austriacä. Dacä mä intorc ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor ruxandra2011 ruxandra2011 Buna ziua, am un baietel de 3 ani, nu sunt casatorita cu tatal lui. Eu si copilul avem cetatenie austriaca, domiciliul deasemenea in Austria, unde s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Divort julio julio Am un copil cu un Austriac,näscut in Austria,am divortat si copilul a rämas la mine.Intrebarea este; pot sä-i fac pasaport Romänesc sau numai Austriac? ... (vezi toată discuția)