avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare la limita de varsta

Socrul meu este nascut pe 25.05.1952, acum este pensionat pe caz de boala, are vechime 35 ani de munca la care sunt calculati in plus 6 ani si 9 luni vechime datorati grupa a II-a. Cand se incadreaza pentru pensionarea la limita de varsta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: flor85 , utilizator 12:57, 16 Mai 2010
Va multumesc frumos pentru raspunsuri si o sa mai revin cu intrebari.:kissing: O zi buna sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! tatăl meu are 28 de ani lucrați din care 20 de ... Cosminapopara Cosminapopara Buna seara! Tatăl meu are 28 de ani lucrați din care 20 de ani de grupa 2. Cati ani trebuie sa cumpărăm pentru a face stagiul de cotizare si dacă poate sa ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensie cu reducere datorata grupei ii carmen paroiu carmen paroiu Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu reducerea varstei mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! La pensionarea pt. limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare, la calculul stagiului total de cotizare se ia in calcul si stagiul aferent ... (vezi toată discuția)