avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... administrator statutar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

administrator statutar

Astazi m-am uitat pe un site al unui tribunal si am vazut ca aparea numele meu intr-o sedinta ce urmeaza sa aiba loc privind procedura insolventei unei societati comerciale in calitate de administrator statutar.Nu am fost niciodata administrator in aceasta societate si detin 1 parte sociala ca actionar. De ce apare numele meu acolo? Imi poate da cineva un sfat?:O
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 18:56, 18 Mai 2010
Mergeti la registrul comertului si cereti un certificat constatator privitor la societate - asociati, administratori, etc...
Pe site-ul instantelor scrie reprezentant legal si cel care a cerut insloventa o fi trecut numele primului asociat din lista si poate ca sunteti dvs.
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
ContSters102066, utilizator
Totusi ce inseamna administrator statutar? Eu inteleg ca este administratorul desemnat prin statutul societatii.
Multumesc!
Totusi ce inseamna administrator statutar? Eu inteleg ca este administratorul desemnat prin statutul societatii.

Da asta inseamna
O sa fti citat pentru termenul pe care l-ati vazut pe site

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la dizolvare la insolventa DanielaNicolas DanielaNicolas Avem o firma aflata in dizolvare la cererea AFP din 2005. Atunci a fost numit lichidator de Registrul Comertului si respectivul nu s-a ocupat de nimic. In ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un model plan de reorganizare molnarjoe molnarjoe BUNA AS AVEA NEVOIE DE UN MIC AJUTOR. fIRMA MEA ESTE O FIRMA MAI MICA CARE SE OCUPA DE AMENAJARI INTERIOARE(TAMPLARIE PVC, USI , PARCHET, ETC). AM DEPUS ... (vezi toată discuția)
Administrator srl renuntare crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare si sper sa gasesc raspuns aici, ca de fiecare data. Care este procedura in cazul in care un administrator neasociat al ... (vezi toată discuția)