avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru neplata credite?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru neplata credite?

Am doua credite pe nevoi personale la doua banci de 20 de mii de euro pe 10 ani.Am platit timp de trei ani jumate,dar acum nu mai pot plati ptr ca nu mai am munca.Am primit de la parinti cu contr de vanzare-cumparare un apart acum 3 ani,cu clauza de intretinere pana la decesul acestora.Din cauza situatiei cu bancile,familia m-a obligat sa dau apart inapoi pe numele parintilor,sau sa-l vand si sa le dau partea fiecaruia,asa cum am convenit cand mi l-au dat...Am reusit sa vand apart cu "Prima Casa-2" si sa dau familiei(surorilor si fratelui) o parte,oprind si eu ceva.De 2 luni stau cu chirie impreuna cu sotia si baiatul meu de doi ani.Nu mai am propietate si nici munca spre disperarea mea...Ma pot executa silit!?In ce fel?Va rog sa-mi raspundeti,daca aveti cunostinta.

Va implor raspunde-ti-mi si la intrebarea asta!!E foarte importanta...Acum 2 ani jumate am primit o somatie de la o banca fostului asociat,eu fiind GIRANT ptr neplata ratelor intarziate 3 luni,de catre el.Dar in cateva zile respectivul si-a platit restanta si plateste si-n continuare la acel credit,ne-mai venind nici-o somatie de atunci!Eu nu am credit la acea banca,ci la altele!Vreau sa va intreb daca in situatia asta,daca eu nu mai pot plati creditele mele ptr ca am fost disponibilizat si sunt intr-o situatie grava, ma pot executa silit !?Imi pot ei ataca contractul de vanzare-cumparare al unui imobil?Reamintesc ca nu am primit pe numele meu ptr creditele mele decat instiintari de plata ptr intarziere si nu somatii,nu mai am absolut nimic pe numele meu,vanzand apart dat de parinti,acum 3 luni,unor tineri cu progr "prima casa".Va multumesc foarte mult si astept un raspuns.O zi cat mai buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bancara cris_deo cris_deo Buna ziua . Am luat un credit de nevoi personale de la banca [20500 lei] anul trecut iar intre timp am primit de la un prieten care imi era apropiat din ... (vezi toată discuția)
Imobil vandut anterior incuviintarii executarii silite-efecte auraneg auraneg Ma numesc aura si sunt din iasi as avea nevoie de un pic de ajutor....sa va spun...tatal meu are 50 de ani ,acum 3 ani a facut niste credite pe la banci ,din ... (vezi toată discuția)
Executare silita adynut adynut Buna ziua vreau sa ma ajutati si pe mine daca se poate intr-o anumita situatie,o situatie disperata as spune.acum cativa ani parintii mei au luat un credit de ... (vezi toată discuția)