avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuirea la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuirea la locul de munca

Ce dovezi trebuie aduse instantei de judecata pentru a demonstra hartuirea la locul de munca ? Ce sentinta poate aplica instanta in acest caz ! Va rog sa evitati raspunsurile evazive !
In putine cuvinte as vrea sa expun cazul meu care cred ca se incadreaza la "hartuire morala": Sunt angajata cu carte de munca intr-o firma mica, nevasta sefului face diverse afirmatii si imi aduce injurii ca as dori sa-i "iau barbatul", etc (pe aceeasi tema). Departe de mine acest gand, dar mai ales fapt. In conditiile in care stang probe prin inregistrati audio - video si martori as putea sa-i fac palgere la ITM si apoi sa o actionez in judecata? In parateza fie spus nu sunt singura careia ii face acest lucru, dar celelalte colege ale mele nu au actionat in nici un fel.
Ultima modificare: Joi, 9 August 2012
mihaelapaula, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere ilegala - un perpetum-mobile nelu2 nelu2 Buna seara. Revin cu o intrebare ce poate face un salariat care castiga reintegrarea in instanta, angajatorul in concediaza din nou, salariatul iar castiga, ... (vezi toată discuția)
Mobbing sau hartuirea psihica a angajatului tarsa tarsa as dori sa stiu daca in Romania exista o lege care protejeaza angajatul impotriva hartuirii psihice si care sunt sansele de castig in caz de proces cu ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala esthera esthera sunt in preaviz de concediere. sefu ma hartuieste moral. ce pot face? (vezi toată discuția)