avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare de srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare de srl

Ce stiti dv despre Declaratia pe propria raspundere - Model 2 - in temeiul art. 15 alin. 1 lit.b din legea 359/2004 care trebuie la infiintarea firmei? Pot trece domenii de activitate ce nu vor fi desfasurate, in cazul in care voi avea nevoie in viitor? Activitatea mea nu necesita autorizatii.
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2007
Dan me, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan me , utilizator 02:40, 21 Aprilie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
treceti toate obiectele pe care credeti ca le veti desfasura pe viitor.
aceasta declaratie tine loc de acele autorizatii (PSI...) si vi se va elibera un certificat constatator pe baza caruia va puteti desfasura activitatea.

treceti toate obiectele pe care credeti ca le veti desfasura pe viitor.
aceasta declaratie tine loc de acele autorizatii (PSI...) si vi se va elibera un certificat constatator pe baza caruia va puteti desfasura activitatea.

Ca sa inteleg mai bine, In cazul meu in care activitatea nu necesita autorizatii, despre ce autorizatii vorbiti?
Aceasta declaratie tine loc de autorizatiile pentru domeniile ce inca nu le incep, iar in momentul inceperii vor trebui luate probabil !?

Alte discuții în legătură

Necesitatea schimbarii codului caen pentru activitate secundara Gigel Vieru Gigel Vieru Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca am un srl cu un cod caen 6311- Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe - activitate ... (vezi toată discuția)
Tranzactii imobiliare Romică Stoica Romică Stoica Ce autorizatii trebuie sa obtina o societate pentru a intermedia o vanzare imobiliara. Activitatea nu se desfasoara in mod curent.#-o (vezi toată discuția)
Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)