Merci irinamayer, acum inteleg mai bine ce a spus anca_diana, cu aceasta declaratie pot obtine un certificat constatator care tine loc de autorizatii pana or sa fie gata, ca sa pot sa incep. Cat timp ar fi valabil acest act constatator daca stiti, ca idee?
In legatura cu intrebarea mea initiala rezulta ca pot trece in declaratie tot ce cred ca voi avea nevoie, nu o sa ma intrebe nimeni de ce nu desfasor vreuna dintre activitati sau majoritatea dintre ele, sau de ce nu o desfasor pe principala.
Nu stiu cum se defineste activitatea principala si la ce foloseste, fiind mai multe desfasurate in acelasi timp.
Activitatile pe care le treceti in declaratie trebuie sa fie si in actul constitutiv. In baza acestora vi se emite Certificatul unic de inregistrare care este valabil pana cand se desfiinteaza firma.
Cel mult va vor intreba ce este cu activitatile alea si raspunsul este ca vreti sa le desfasurati in viitor. Activitatea principala este cea care se desfasoara cu prioritate. O alta activitate devine principala in momentul in care se desfasoara cel mai mult activitatea aceea.