avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

va rog sa/mi spuneti care sunt conditiile cele mai avantajoase pentru ca parintii sa/ti lase mostenirea/ testamentul sau act de vanzare -cumparare?
mutumesc!
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 18:47, 25 Mai 2010
...art1091 noul cod civil prezuma ca donatie si instrainarea facuta in schimbul intretinerii...
ovi_dragomir a scris:

...art1091 noul cod civil prezuma ca donatie si instrainarea facuta in schimbul intretinerii...

He-he... Sa-l vedem in vigoare. Pana atunci, situatiile nascute sub imperiul vechiului cod se vor judeca tot dupa el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare - cumparare Georgi_eu Georgi_eu Buna seara! Poveste mea este urmatoarea: bunica mea are o casa la tara.Ea are 2 fete(pe mama si matusa mea). Bunica vrea sa faca act de vanzare -cumparare ... (vezi toată discuția)
Mama mea vrea sa dea apartamentul uneia dintre cele 4 fete ale ei ;are nevoie de semnatura celorlalte?? Lumy2011 Lumy2011 Buna ziua, Doresc un sfat de la dvs.-cum ar trebui sa procedam ca sa fie in regula. Mama mea doreste sa -mi dea apartamentul ei mie ,eu fiind ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil si clauza catre unul dintre copii ContSters61389 ContSters61389 Mama a vandut fratelui meu un imobil (casa) cu clauza de intretinere. Dupa decesul mamei, eu pot sa cer rezerva succesorala ? (vezi toată discuția)