Anul trecut m-am despartit de fosta sotie, ramanand autoturismul dobandit in timpul casatoriei la ea pana urma sa fac rost de sofer sa il iau de la aceasta. Nu am mai avut cum sa il iau de la aceasta aceasta instrainundul persoanei de la care il cumparasem contra cost. Mentionez faptul ca autoturismul era doar pe numele meu mai mult decat atat am facut in luna martie 2010 o cerere pentru furnizare date ale autoturismului la politie carte de indentitate etc fiindu-mi necesare pentru restituirea taxei de poluare neavand talonul nu am putut face nimic intre timp m-am gandit ca actele autoturismului sa le dau pierdute la politie . Asa am facut am mers la politie de unde am fost indrumat sa merg sa iau un formular de la RAR si sa ma intorc la dansii sa-mi vizeze acel formular si sa merg la monitorul oficial, insa m-am impiedicat de o noua problema mi sa spus ca autoturismul mia fost radiat. Eu anul trecut am facut o plangere la procuratura dar tot imi spun ba ca dosarul a fost trimis in judecata ba ca fosta sotie nu sa prezentat la dansii ce trebuie sa fac de aici inaine cum si in ce fel nu am banii necesari de a consulta un avocat.
va multumesc si vreau sa va spun ca acum ma mai lovesc de o problema am fost la politie si mi sa spus ca radierea a fost facuta in numele meu de la financiar si asa posibilul proprietar a putut sa o radieze fara mine la politie,in cele din urma am fost si la financiar si acum astept de la directorul acestei institutii telefon sa vada cine a lucrat dosarul de radiere as vrea sa stiu in continuare ce pot face sau ce trebuie sa fac? va multumesc
Din pacate situatia dvs este destul de "incalcita". Desi nu ati specificat daca ati facut sau nu si partajul, din relatare deduc totusi ca doar ati divorat, fara sa anexati si o cerere de partaj, ori in aceste conditii nu ati iesit inca din starea de coproprietate asupra bunurilor dobandite in timpul casatoriei (inclusiv masina). In aceste circumstante acordul dvs in ceea ce priveste instrainarea autoturismului era mi mult decat necesar!
Aratati aceste aspecte si in cadrul dosarului penal despre care ati vorbit. Daca nu va multumesc raspunsurile evazive primite din partea organelor de politie, sfatul meu ar fi, ca pe viitor sa solicitati raspunsuri prin cereri scrise si inregistrate, deoarece in acest mod ii responsabilizati putin si veti primi raspunsuri mai coerente:) Daca nici aceasta metoda nu da roade, impreuna cu raspunsurile scrise va prezentati in audienta la procuror.
Succes!
autoturismul mia fost vandut de catre fosta sotie partaj nu am facut ca sincer sa va spun am probleme financiare ,problema este ca autoturismul a fost pe numele meu deci sa fiu mai explicit a avut respectivul cumparator cunostinte sa nu spun altceva si a mers la financiar si a radiat masina fara mine de aici sa creat problema de la politie mi sa spus acest lucru deci respectivul a avut pe cineva dar acel cineva la ce frauda se va incadra?chiar nu i se va face nimic?ce demersuri pot face eu in continuare?
Uz de fals?
marian_nn
am cumparat o masina in timpul casatoriei acesta fiind pe numele meu aceasta ramanand in garajul fostilor socrii ,intre timp fosta sotie a vanduto unei ... (vezi toată discuția)
Buna seara
marian_nn
am terminat divortul in luna februarie,am legalizat hotararea in luna oct. pe hotarare specificanduse faptul ca hotararea ramane definitiva in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)