avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

Buna ziua,

Mi s-a intamplat ceva ce m-a lasat oarecum fara cuvinte. Nu-mi imagineam ca poate fi posibil. Va rog sa imi spuneti daca e ...legal macar.

Acum fix un an am facut un imptrumut la [EDITAT] de 17 000 ron. Acum am facut rost de bani si vreau sa-l returnez Ma duc la banca sa intreb cat am de plata. Soc: 17300 ron.#-o#-o

Adica dupa ce platesc un an rate, cu comision de rambursare de 5%.

Nu pot sa cred ca e posibil asa ceva...:hammer:
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mara Ionescu , Consilier juridic 02:09, 3 Iunie 2010
daca acest comision este prevazut in contractul de credit, e legal. in ceea ce priveste marimea sumei de rambursat, probabil ca ati contractat creditul pe o perioada mai mare timp, cu sume egale platite in fiecare luna, si in prima perioada de creditare, platiti dobanzi imense si rate infime. pe masura ce creditul se apropie de final, scade marimea dobanzii achitate si creste valoarea ratei.
probabil nu ati citit cu atentie inainte de semnarea contractului , 5% comision de rambursare a fost cea mai mare valoare de pe piata; daca vreti sa scapati, platiti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere credit auto div81drv div81drv Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa ma ajute as fi tare recunoscatoare. In data de 04.06.2008 am incheiat cu BRD Finance IFN SA un credit auto pentru ... (vezi toată discuția)
Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda ... FRANCU_CONSTANTIN FRANCU_CONSTANTIN Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda fixa si rate egale anuale, insa am observat, din graficul de rambursare si din structura ratei ... (vezi toată discuția)
In legatura cu rambursarea sumelor pe cardul de credit singerpine singerpine Buna seara, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Recunosc ca sunt paralela cu termenii bancari...Mama mea a primit un card la achizitionarea ... (vezi toată discuția)