avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... birou credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

birou credit

unde pot afla daca sint in biroul de credit ca rau platnic? trebuie sa ma duc neaparat la o banca ?
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 14:32, 6 Mai 2011
cermak gruianu a scris:

Un articol publicat de avocatnet.ro pe aceasta tema, gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

Si alte informatii utile (referitoare la numarul/nominalizarea institutiilor participante BC.), aici:[ link extern ]




Pe [ link extern ]
sunt listate ca actionari 25 de banci, insa tot acolo mai scrie : La data de 31 august 2010, participanţi în Sistemul Biroului de Credit erau 34 de instituţii de credit (aproximativ 99,85% din piaţa de retail) şi 15 instituţii financiare nebancare .
Pe mine m-ar interesa restul institutilor unde le pot gasi?
De fapt, mai exact, as dori sa stiu daca firmele de telefonie pot introduce si ele date acolo, intrucat cu 10 ani in urma am avut o restanta la Dialog, pe care n-am reusit sa o achit decat destul de recent (nu cred ca au trecut 4 ani de atunci).
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
annabellaxannabella, utilizator
annabellaxannabella a scris:

De fapt, mai exact, as dori sa stiu daca firmele de telefonie pot introduce si ele date acolo, intrucat cu 10 ani in urma am avut o restanta la Dialog, pe care n-am reusit sa o achit decat destul de recent (nu cred ca au trecut 4 ani de atunci).



Firmele de telefonie mobila sunt societati comerciale legal constituite in baza legii 31/1990 si nu sunt institutii financiare si de credit, sau societati de asigurari pentru produsele tip credit. Implicit, nu sunt "participanti", deci nu pot solicita inscrierea unor debitor in BC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de notificare ref inscrierea la biroul de credit Badger Badger Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Am o descoperire de card la o banca, neajungand luna trecuta sa patesc rata la timp si facand ulterior o ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit cristiy cristiy sal.Am vazut aici pe forum ca durata in care te tin in evidenta cei de la Biroul de credit spuneti ca este de 5 ani,iar cei de la biroul de credit spun ca ... (vezi toată discuția)
Lnscriere in biroul de credit dinubs dinubs Buna ziua! Recent am fost inscris in Biroul de Credit cu o restanta mai mare de 35 de zile(dar nu stiu ce restanta pentru ca am platit pe fiecare luna). ... (vezi toată discuția)