Acum 4 ani jumate sotia a luat o masina de spalat de la A. ei mi au fixat o rata de 375.000 lei am platit ratele in ficare luna cei drept cu o itirziere de 1-3 zile timp de 4 ani cat era contractul.mentionez ca in primele 2 luni am platit direct in magazin dupa aceia cei de la A. mau plasat la cei de la E. si mi au trimis un card cu care sa achit ratele si timp de 4 ani ei pus dobanzi cum au vrut ei si la sfarsitul ratelor m-am trezit cu o datorie de 25 milioane numai dobanda ;Am sunat la ei si le am spus ca o sa platesc inca 2 ani cei 25 mil. dar dupa 5 luni platite cate 1 mil. in fiecare luna in loc sa scada a crescut la 30 mil.m au sunat si mi au spus ca trebuie sa platesc urgent toata datoria,iar eu le am trimis un fax sa mi trimita contractul semnt de sotia mea cu ei iar ei au trimis o pgina de prostii nci decum un contact intre sotia mea si E .mentionez ca de 4 luni nu le am mai platit nici un ban.ei tot suna de 4-5 ori pe zi dar nu mai pot sa platesc a m pltatit pana acum 45 mil eu cred ca nu e corect sa si puna dobanzile asa de mari fara sa fiu deacord mai ales ca sotia mea nu are nici un cotract cu ei.DE LA 11MILIOANE CAT COSTA MASINA 4 ANI AM PLATIT 40 MIL. PLUS INCA 5 LUNI DACA SA PLATI CATA DOBANDA AU PUS CU JAPCA AR AJUNGE O MASINA DE SPALAT 75-80 MIL CE E DE FACUT?
@babanus a scris:
"va rog frumos sa mi spune ti ce pot face:am luat un produs de la un magazin in rate pe 4 ani si trebuia sa platesc ratele la ei,dupa 2 rate platite la ei au spus ca voi primi un card si sa platesc cu el sa nu mai vin la ei.am platit 4 ani cei drept am mai intarziat dar nu luni ci catevazile.Dupa 4 ani platiti m-am trezit cu odobanda uriasa mai aveam sa le dau 3.600 RON.Vreau sa va spun ca magazinul de unde am luat produsul m a pasat cu japca la banca care mi a trimis cardul eu nu am facut nici un contact cu banca respectiva,de aceia le am spus celor de la banca sa mi trimita contractul semnat de mine cu dobanzile uriase pe care leau pus ei eu fiind in necunostinta de cauza.Am 3 luni de cand le cer contractul si ma duc cu vorba....ba ca sa sun la birouri informatii, sa trimit fax ba ca trebuie copie de buletin..e.t.c.vreau sa mentionez ca mi-au trmis un asa zis contract pe care scrie''cerere pt. emiterea unui card de credit'' fara sa mentioneze nimic decat numele si adresa mea a mamei si a sotiei.Pe cerea asta trimisa de ei ca si contract scrie card suplimentar si la nationalitate "ATENTIE SCRIE AFGANA"" e posibil asa ceva?Am refuzat sa mai platesc pana nu mi trimit desfasurator pe toti acesti 4.6 ani si copia dupa contract si dobanzile acceptate de mine si semnate.Acum imi trimit mesaje pe telefon cu executare silita. e psibil asa ceva?VA ROG SPUNETI MI CUM SA PROCEDEZ CA IN STILU ASTA PLATESC TOATA VIATA PE UN PRODUS CARE LA AM PLATIT DE 2 ORI PANA ACUM. P.S eu nu am nici un contract semnat cu banca doar cererea de card."
@babanu, va rog frumos sa nu mai deschideti alte discutii, privind acelasi subiect.
Puteti continua in acest topic, postarea completarilor/intrebarilor pe care le considerati de cuviinta.
Multumesc frumos.
Ajutor!!!!
pufos
Buna ziua,as dori un raspuns la problema mea.In 2005 am achizitionat produse de la [editat] prin credit cu buletinul in valoare de 13 mil. lei vechi.Am primit ... (vezi toată discuția)