avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzarea unui bun inainte de emiterea titlului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzarea unui bun inainte de emiterea titlului de proprietate

In afara de proprietar (titularul ), cine poate cere titlul sau de proprietate, in ce scop, si ce demersuri trebuiess efectuate ? =D>
Cel mai recent răspuns: ContSters152499 , utilizator 22:03, 8 Iunie 2010
1. Din pacate se fac acte in baza adeverintele de proprietate si a proceselor-verbale de punere in posesie, justificate de prev. Legii 1/2000.
2. Defapt tatal dvs a instrainat imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare ContSters147428 ContSters147428 Un act de vanzare-cumparare (casa si terenul din curte) a fost facut la notariat pe baza unui proces verbal de punere in possesie semnat de viitorul cumparator ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie ioalex ioalex Bunica mea a avut mai multe parcele de teren extravilan si vie. A decedat in 1996. Pentru inceperea unei succesiuni notarul imi cere procesul verbal de punere ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate carllyka carllyka In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)