In baza dobandirii unui teren pe baza unui Act de Succesiune,ulterior este imperios necesara elaborarea Dosarului de Cadastru si Intabulare ? Sau acestea sunt bine de facut pentru a se consfinti limitele terenului in scopul de a nu a avea surpriza sa te trezesti cu un alt propietar "stramutat" pe terenul tau ? Au ele o valoare de a te proteja pentru asemenea pericole ? Acestea in conditiile in care terenul nu este construibil si nu este inca de vanzare. Va multumesc:)
Offtopic: Pt Alex::O :-/ #-o
Ontopic: Nu esti obligat sa faci cadastrul si sa-l inscrii in CF, insa dupa cum ai zis e bine sa te protejezi de eventuale probleme. Din proprie experienta iti zic ca e bine sa-i faci CF si asta cat mai repede. Stiu costa, asa am zis si eu...si acum platesc mai mult.:((
Daca nu stii, iti zic eu ca la stat sunt cei mai slab pregatiti angajati (ca sa nu zic altfel):)) . Ca de la ei primesti titluri de proprietate (de la primarii) ...si nu prea isi bat capul sa dea niste titluri de proprietate care sa nu fie interpretabile (sau poate au interese sa nu faca asa:-/ ), a.i. vine altul cu un act din care reiese ca se afla pe terenul tau, si se misca mai repede ca tine si face CF...iar tu te apuci sa-l dai in judecata...si bani...si bani:(( si timp pierdut... si nervi. Vezi ca se poate si mai rau:(
P.S.: sa stii ca nu sunt inginer de cadastru si te imping la cheltuieli inutile:)), dar cateodata e bine sa incui usa noaptea:))
A clar ca Andrei lucreaza la patron.:D
Intr-adevar, multe surprize neplacute poti avea cu un act de proprietate... Merita sa faci cadastrul si sa-ti intabulezi imobilul.
Succes.
Transfer de proprietate
morys
Este posibil ca mama, respectiv bunica mea sa imi transfere o parte din proprietatile pe care le detin conform unor titluri de proprietate si a unor contracte ... (vezi toată discuția)