avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 10 ha
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

10 ha

Buna Ziua,

daca cineva si-ar putea da cu pararea i -as multumi.
Deci pe scurt
Sotia a mostenit 10 ha de teren agricol,si -a despagubit fratii,titlu de propietate e pe numele iei ,deci totul OK,pana ieri 9 Junie cand a primit o citatie in calitate de parata la Judecatorie.Reclamantul pe care nu-l cunoatem nu la vazut nimeni vreodata la fata sutine ca ar fii cumparat terenul in 1998cu 11milioane de lei .In citatie era o copie a unei conventii intre mama sotiei si cumparatorul prezumtiv.

Nimeni nu stie de as ceva sotia spune ca reclamantul ar putea fii persoana caruia prin ani 1990-1997 a luat pamantu in asociatie .Nu stiu dar e ciudat.
Sunt din Timisoara si i-mi trebuie probabil un advocat bun.

Multumesc.:help:
Cel mai recent răspuns: OVIDIUMATEIAS , utilizator 08:52, 10 Iunie 2010
Pana acum cine a platit impozitul pe teren? Aveti chitantele?
Multuimesc la totii este intabulat pe ea de vreo 3 ani de cand a murit mama sotiei .impozitu este platit de noii avem chitante
Conventia este de mana facuta si cu doii martori.Mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie si intabulare adelutzacj adelutzacj Buna seara, as avea o rugaminte la cine ma poate ajuta cu un sfat.Mama mea vrea sa imi doneze cota parte dintr-o casa pe care a obtinut-o prin mostenire cu ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan lili ticala lili ticala Am cumparat in 2001 un teren de 1ha(extravilan) in baza unei conventii(intre mine si vanzator)in prezenta a 2 martori;as dori sa ma intabulez,deoarece ... (vezi toată discuția)
Teren neintabulat-dilema van_allen78 van_allen78 buna ziua! legat de un teren intravilan, am o intrebare: mama a detinut un lot de teren mostenit de la tatal ei( e singura fiica a lui).acolo a facut casa in ... (vezi toată discuția)