avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare CIM directori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare CIM directori

Mai sunt societati pe actiuni care nu au suspendat inca CIM pt.directori ? Cum ati procedat cei care ati suspendat deja? Se mai stie ceva despre mult-asteptata modificare a Legii31/1990 dezbatuta pe site-ul M.J.?
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 09:02, 12 Iunie 2007
9 luni? N-am auzit sa se aplice si in cazul acesta!
Art.143 alin (4) din legea 31/1990/R cu modif si compl ulterioare , intra sub incidenta dispozitiilor finale din lege, respectiv termenul de gratie de 9 luni.Dead-line-ul ar fi in 31 august 2007, daca nu apare alta modificare la legea 31 intre timp.
buna ziua,
n/aveti cumva contract de management gata incheiat?/contra cost bineainteles/modele am mai vazut dar erau prea generale clauzele.../merci mult
Pt.Madalyna:
Termenul de 9 luni se refera doar la societatile comerciale pe actiuni auditate!
Da, binenteles. La aceste societati ma interesa in mod deosebit practica referitoare la delegarea atributiunilor catre directori.(in special daca s-a delegat la mai multi directori sau doar la cel general)

Alte discuții în legătură

Stadiul administratorilor salariati ai sa-urilor julien_slbz julien_slbz am o intrebare pentru persoanele care activeza in SA-uri si sunt in tema : administratorilor care sunt salariati ai societatii in cauza li s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat pt.director sucursala??? giconei giconei in cazul unei societi pe actiuni cu capital integral de stat si care are 10 sucursale pentru directori de sucursale s-a hotarit ca acestora sa li se inceteze ... (vezi toată discuția)
Modificare legea 31 bluehill bluehill a aparut legea 441/2006 prin care se modifica lg. 31/1990 si lg. 26/1990 se pare ca intra in vigoare din 01.decemdrie 2006 una din modificari consta in ... (vezi toată discuția)