avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sport de fidelitate pentru vechime neintrerupta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sport de fidelitate pentru vechime neintrerupta

Am urmatoarea problema: lucrez la biblioteca judeteana din Bacau de 12 ani. In aceasta perioada am avut 3 copii si am beneficiat de concediul de crestere a copilului pentru fiecare copil, in total 6 ani. Incepand cu luna aprilie a acestui an mi s-a acordat o majorare a sporului de vechime cf. Legii 7/2007, care prevede ca perioada de crestere a copilului sa fie considerata vechime in munca si in serviciu. In baza aceleasi legi si a legii bibliotecilor nr 334/2002, art. 51. alin.4. am cerut sa mi se acorde si sporul de fidelitate. Acesta mi s-a refuzat pe motiv ca ccc nu reprezinta "vechime neintrerupta". Poate sa ma lamureasca cineva cum stau lucrurile?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:40, 8 Iunie 2007
:-/poate cineva de la ITM ar avea o interpretare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de fidelitate bibliotecar IARCA IZABELA IARCA IZABELA sunt bibliotecara la o biblioteca comunala, am 12 ani vechime (neintrerupt) in aceeasi institutie si intreb daca pot beneficia, macar in anul 2011, de spor de ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate, conf. legii 334/2002 IARCA IZABELA IARCA IZABELA sunt bibliotecara la o biblioteca comunala, am 12 ani vechime (neintrerupt) in aceeasi institutie si intreb daca pot beneficia, macar in anul 2011, de spor de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil si sporul de fidelitate lucyblue lucyblue Buna ziua, Sunt angajata a unei institutii publice din ianuarie 2003. In ianuarie 2013 se implinesc 10 ani de vechime neintrerupta in aceasta institutie si as ... (vezi toată discuția)