avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modul de plata a pensiei de intretinere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modul de plata a pensiei de intretinere

Firma trebuie sa trimita o suma cu titlu de pensie de intretinere, pe seama unui angajat al sau; poate fi obligata firma sa trimita aceasta suma numai prin mandat postal ? In lipsa unui acord explicit al primitorului, poate firma sa-i ceara acestuia sa-si deschida un cont bancar sau sa-si ridice pensia de la casieria firmei ?
Cel mai recent răspuns: ghcar , utilizator 10:07, 16 Iunie 2010
trebuie discutat cu beneficiarul pensiei de intretinere sa va comunice un nr. de cont in care sa virati banii;
daca doreste sa-i ridice personal e problema ei,ii poate ridica si personal,cel mai bine este sa o contactati pt a stabili
multumesc pentru raspuns; deci daca nu doreste nici sa comunice cont bancar nici sa-i ridice personal, firma ramane cu obligatia de a-i trimite mandat postal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Plata prin cec pensie de intretinere pentru minor ContSters379576 ContSters379576 Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. La telefonul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ovidiu.ro ovidiu.ro Buna ziua tuturor.Ma adreses voua cu acesasta nelamurire. Am un copil cu fosta mea sotie de care sunt divortat de 4 ani.Acum eu stau ii italia de 3 ani in ... (vezi toată discuția)