avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raspuns la contestatia unei decizii a procurorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raspuns la contestatia unei decizii a procurorului

Legal in 20 zile dupa comunicare, se poate face contestatie la decizia procurorului intr-un dosar penal.In speta s-a dat NUP, procurorul are un termen in care raspunde faptuitorului?
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 12:00, 19 Iunie 2010
am, inteles...multumesc

Daca nu exista vreo sanctiune sau vreo motivatie suficient de directa catre prim-procurorul obligat legal de a raspunde, evident ca isi permite sa ignore cu buna stiinta o contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)
Plângere contra rezloluþiei procurorului depusã direct la judecãtorie adinita adinita O plingere penala a fost solutionata de catre Procurorul de caz cu NUP,ulterior a fost atacata rezolutia la Prim Pr.,acesta a desfiintat rezolutia si a dispus ... (vezi toată discuția)
Plangerea inpotriva rezolutiilor procurorului ContSters83761 ContSters83761 Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)