avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal

am condus sub influenta alcoolului adik mia iesit in alcooltest 1,20: si ma vut numerele expirate de altfel si permisul imi era suspendat ,am intrat cu masina intrun gard de beton nu am accidentat pe nimeni si nu am ranit pe nimeni,mi-au intocmit dosar penal pt toate trei fapte este prima abatere, ar mai fi vreo portita sa scap din aceasta incurcatura? va rog ast raspuns
Cel mai recent răspuns: ionutdaniel , utilizator 14:16, 25 Iunie 2010
Cele doua amenzi nu sunt administrative,amenda administrativa este data de procuror ca urmare a scoaterii de sub urmarire penala.Eu am avut alcoolemia mai mica 0,77 in aerul expirat si numere expirate si am fost judecat dupa un an jumate de cand am fost prins primind o pedeapsa cu suspendare mai mare de 1 an,iar permisul il pot lua la trecerea termenului de un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti dupa ce voi sustine examenul(exact ca la scoala de soferi,sala + oras,doar ca nu mai trebuie sa fac orele de condus).Cazierul se ,,curata" la trecerea a 2 ani + cat primesti cu suspendare,daca primesti 1 an reabilitarea se face dupa 3 ani.Eu nu cred ca vei sacapa de instanta,acuma trebuie sa faci tot posibilul sa fi judecat cat m-ai repede daca vrei sa-ti recuperezi permisul dupa o perioada scurta.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
rares85, utilizator
da dar eu am condus si cu permisul suspendat,oare scap numai cu suspendare,u de unde esty k eu nu am mai avut astfel de evenimente incat sa ajung sa imi impac vreun avocat ,eu sunt din barlad imi poti spune unu care m-ar putea salva?mie de la politie mi-au zis k imi anuleaza permisul 1 an si dupa aia sa incep sa fac scoala de soferi de la inceput,id meu de mess e bad_yonutz2000 da-mi te rog add si mai vb plzzz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea art. 87 alin. 1 din o.u.g. 195/2002 Paul13 Paul13 Buna ziua. Am condus pe drumurile publice un autovehicul aflandu-ma sub influenta bauturilor alcolice. La semnalul politistului rutier am oprit autovehiculul ... (vezi toată discuția)
Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)