Buna ziua,
In data de 31.07.2008 mi s-a stabilit dreptul la indemnizatie de somaj pe o durata de 12 luni.Incepand cu luna octombrie 2008 am avut concediu medical pe o perioada de 12 luni.Am revenit in somaj si ma mai aflu in plata pana la data de 17.10.2010.Intrebarea mea este daca imi mai pot prelungi somajul?
Perioada de somaj se suspenda si se prelungeste de fiecare data cand veti avea un concediu pentru incapacitate temporara de munca, in baza unui certificat medical.
Asa este insa intrebarea mea era alta.Din cate stiu ai dreptul la 2 ani de somaj.Ma rog ,mai mult de 2 in cazul meu avand o vechime mai mare de 20 de ani in munca.Ce ma intereseaza pe mine este daca pot sa mai beneficiez de somaj dupa data de 17.10.2010.Adica practic din primul an de somaj am efectuat aproximativ 3 luni,apoi 12 luni CM,si acum am reluat din primul an de somaj care intre timp s-a majorat cf legii cu inca 3 luni.
1. Nu stiu de unde stiti asta, dar nu exista o asemenea prevedere legala. Ati fost informat gresit.
2. Daca indepliniti conditiile legale puteti intra in somaj oricand si oricat.
Adevarinta nr. zile cm
filica
am urmatoarea situatie:
un salariat a avut cm in perioada 01.01.2013-31.01.2013 cod boala x
intra in cm incepand cu 01.01.2014 cod boala tot x pentru care am ... (vezi toată discuția)