avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate cere in vreun alt mod, evacuarea de urgenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate cere in vreun alt mod, evacuarea de urgenta intr-o actiune de tulburare de posesie intr-un proces penal?

Se poate cere in vreun alt mod, evacuarea de urgenta intr-o actiune de tulburare de posesie intr-un proces penal?

In civil exista cai de urgentare.... in penal, cum pot sa obtin "mai rapid" evacuarea inc.?
Cel mai recent răspuns: dannezu , utilizator 16:15, 25 Iunie 2007
nu poti cere pe civil cu ordonanta presidentiala? ai banuieli ca s-ar suspenda? :-/
pai este inceput deja un proces penal......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna a fi in posesie? serg2001 serg2001 Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. Prima ... (vezi toată discuția)
Evacuare tectonic75 tectonic75 Buna ziua .Am fost mandatat de un propietar sa ma ocup de mansarda unui imobil cu mai multi locatari.cum ii pot evacua in conditiile in care acestia nu mai ... (vezi toată discuția)
Evacuare ocupanti Antik Antik Buna seara, Am mostenit un imobil in cota de 100%,detin cadastru,intabulare si toate cele. Pe linga acestea am mostenit si niste ocupanti care au carti de ... (vezi toată discuția)