avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluare psihiatrica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluare psihiatrica

Am fost in preaviz 4 luni ,timp in care am fost internata la psihiatrie[nu numai] diagnostic depresie majora... Mi-sa desfacut contractul de munca cu art 65 Problema e ca medicul de fam nu-mi da adev apt munca [pt acest diagnostic] pt a depune dosarul pt somaj. Ce pot face? trebuie sa intru in sistemul de sanatate. Intrebare ; e datoria companiei sa-mi plateasca aceasta evaluare pshiatrica?Sa depun contestatie? Multumesc anticipat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuie sa fac sa contest un diagnostic pshiatric si decizia medicala asupra capacitatii de munca TruscaAlex TruscaAlex Buna ziua in anul 2014 am fost batut de politie si drogat cu cocaina am fost internat intr-un spital de pshiatrie unde fiind sub influenta drogurilor doctorul ... (vezi toată discuția)
Medicină muncii Adrian7791 Adrian7791 Buna ziua!Datorită glicemiei si trombocitelor cu valori mari depistate la analizele periodice făcute de cei de la Medicină Muncii mi sa dat apt de munca ... (vezi toată discuția)
Am fost consultat de 3 doctori. primul doctor m-a consultat o ... xtreme07 xtreme07 Am fost consultat de 3 doctori. Primul doctor m-a consultat o perioada, dupa care mi-a pus un diagnostic cu care nu am fost de acord, drept urmare NU am luat o ... (vezi toată discuția)