avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copie sentinta definitiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copie sentinta definitiva

intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles.
am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai completat de catre tribunal sa facut recurs si curtea de apel a mai modificat sentinta in 3/6/1010. intrebarea mea este cum pot sa am si eu o copie a sentintei definitive in care sa fie tot ce sa dat . mi se trimite acasa ma duc la judecatoria arad unde sa dat prima sentinta? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:15, 6 Iulie 2010
de acum trebuie sa va fie comunicata. hotararea ar trebuie sa fie redactata in 30 zile(termen legal) insa in practica dureaza mai mult de o luna pana aceasta este redactata.
puteti suna la curtea de apel si sa intrebati la arhiva daca este redactata hotararea
In general,datorita afluxului de cauze,redactarile sentintelor dureaza mai mult sau mult mai mult de o luna si in functie de complexitatea cauzei.
Cel mai bine ar fi sa solicitati prin cerere timbrata, eliberarea unui certificat din care sa rezulte solutia pronuntata si sa il folositi acolo unde va este necesar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva masterguni masterguni buna intrebarea mea este urmatoarea : daca in data de 3/6/1010 am primit o sentinta definitiva la curtea de apel timis in cat timp imi ajunge sentinta sau cate ... (vezi toată discuția)
Procedura cedo clientX clientX 1.Care este termenul de la care decurge perioada de contestatie la CEDO, 6 luni de la pronuntarea hotaririi definitive, sau 6 luni de la comunicarea ... (vezi toată discuția)
O veste buna emanuellen emanuellen Cu putin timp in urma v-am povestit si v-am cerut parerea intr-un proces cu Casa de Pensii..DRAGILOR,azi am ajuns ca s-a terminat procesul la Curtea de Apel=D> ... (vezi toată discuția)