Acum 12 ani s-a incheiat un act de vanzare-cumparare ptr. un apartament intre o mama si fiul ei,ea declarand la notar ca nu mai are nici un copil.Lucru neadevarat ptr. ca mai avea o fata dintr-o alta casatorie.Intrebarea mea este:daca se mai poate face ceva in legatura cu actul de vanzare -cumparare,daca mai poate fi atacat?
multumesc!
Poate fi atacat contractul de vanzare-cumparare, daca nu poate fi facuta dovada platii apartamentului. Daca nu xista o chitanta sau inscris prin care cumparatorul sa fi achitat valoarea imobilului cumparat. Daca contractul de vanzare-cumparare est cu clauza de intretinere, acesta nu poate fi reziliat , decat de partile care l-au incheiat ( de obicei de partea intretinuta) , in cazul in care nu sunt indeplinite obligatiile de intretinere asumate prin acel contract.
In cazul d-voastra. nu cred ca are vreun rost atacarea respectivului contract, pentru ca nu sunt cred vicii care ar putea duce la desfiintarea acestuia.
Totusi luati legatura cu un avocat daca credeti ca aveti vreo sansa de reusita.
Divort-partaj
saiadi
sunt in divort avem impreuna un fiu de 20 ani,vreau sa stiu daca putem semna un act prin care sa lasam apartamentul fiului nostru,si numai lui.eu mai am un ... (vezi toată discuția)