Buna ziua,
In urma cu 2 luni la fima unde eram casiera am constatat un minus de aproximativ 250de ron,cand am facut casa pt depunerea banilor la banca.Pe tura suntem 2casiere.La predarea banilor de catre colega mea,am realizat ca raportul x nu coincide cu"monetarul"adica banii predati de ea.Plecand de la aceasta firma dupa o luna de la minus(perioada in care nimeni din conducere nu a facut nici o investagatie sa vada ce s-a intamplat,unde sunt acei banii).Pe data de 11 cand s-au virat salariile din 620 ron cat trebuia sa-mi vireze am primit doar 120ron,pe fluturas cei 500ron pe care i-au retinut apar ca"minus de inventar 2007".Intrebarea mea este:Au dreptul sa-mi opreasca salariul fara sa fiu anuntata si fara nici un act prin care sa dovedeasca ca acei banii au iesit minus pe casa mea????Ce pot face pentru a-mi recupera banii,garantia de 20-30ron pe care au oprit-o in fiecare luna si cartea de munca.Astept raspunsuri...sfaturi...multumesc mult.O zi racoroasa!!
Ps:mentionez ca in perioada in care am stat la ei desi se stia de minus mi-am primit salariul..deci puteam sa raman un an la ei...minusul se pastra...banii ii primeam...colega mea a plecat...fara ca ei sa verifice sau sa faca ceva....firma cu renume in Romania...
Eu cred ca am fost destul de clara Am intrebat ce se intimpla cu institutia(adica cum plateste nerespectarea legii ) ,in momentul in care se ajunge la judecata Mai concret judecatoria sa zicem ca-mi acorda drepturile,dar pedepseste si institutia ?
Angajament plata
crystyna_f
buna, problema este urmatoarea: in urma inventarului facut ca urmare a demisiei mele s-a stabilit un minus imens si firma de atunci nu ne`a mai dat niciun ... (vezi toată discuția)