avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 1,55 alc in sange
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

1,55 alc in sange

ce o sa patesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters148855 , utilizator 20:00, 15 Iulie 2010
discutati cu un expert medico-legal. e posibil ca in momentul opririi de catre politie sa fi avut o alcoolemie mult mai mica (si asta conteaza!) decat cea pe care ati avut-o in sangele recoltat la spital. puteti cere un calcul retroactiv pe baza de declaratii corelate cu valorile gasite in sange. multa bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie / sub influenta alcoolului nae 46 nae 46 Buna ziua am si eu o intrebare.am un prieten care a facu accident de circulatie cu victime si ia iesin in echilotest 1.07 ce se poate intampal cu el si ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru bautura.... vlad andreea silvia vlad andreea silvia prietenul meu a condus sub influenta alcoolului si a fost prins.i s-a pus etilotestul si a avut 0.42.apoi l-a dus la recoltat de sange si nici pana acum ,adik ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .as dori si eu sa aflu ce pedeapsa o sa primesc pt ... hjkskksnsn hjkskksnsn Buna ziua .As dori si eu sa aflu ce pedeapsa o sa primesc pt conducere fara permis si alcoolemia de 1.50 in sange si 0.80 in drager nu am alte antecedente ... (vezi toată discuția)