avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiilor militare; salariile medii brute ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiilor militare; salariile medii brute si nete pe economie, ulterioare anului 1991

Mai sunt cateva zile si se implineste termenul de 15 de zile pentru emiterea HG prin care sa se aprobe normele de recalculare a pensiilor conform Legii 119/2001.
Nu s-au publicat nici pentru dezbatere publica normele pentru recalcularea pensiilor prevazute in art 1, literele a)-b).
Pe site-ul Ministerului Muncii s-a publicat pentru dezbatere proiectul de Metodologie pentru recalcularea altor pensii speciale prevazute in art 1, literele c)-h).
Ne vom trezi cu un HG publicat in Monitorul Oficial fara a fi pus in dezbatere?
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
Plano10, utilizator
Interventie moderator

Pastrez acest topic in prima pagina intrucat cred ca este necesar sa oferim informatii cat mai rapid celor interesati de metodologia de recalculare a pensiilor din sistemul militar.
Prin urmare, va rog sa postati in acest topic informatii referitoare la actul normativ adoptat miercuri de guvern, in masura in care le aveti si doriti sa le impartasiti. Eu nu stiu mai mult decat ceea ce scrie in articolul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...
Orice alte discutii va rog sa le purtati prin intermediul mesajelor private. Multumesc!

Gabriela Pintea
V-as ruga sa imi spuneti si mie unde pot gasi un tabel cu salariile brute pe economie intre anii 1990 - 2009 deoarece in PL323/2010 aflata in dezbatere la Camera Deputatilor aceste informatii (anexa 7) se ,,opresc" la anul 1990.
Multumesc anticipat.
buna ziua,
salariile brute pe economie sunt in tabel
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
ContSters156875, utilizator
INS(Institutul nat. de statistica) ---- programe si servicii---castiguri 1990-2010

Alte discuții în legătură

Instructiuni de aplicare a hg 735/2010 Pilu Pilu Buna ziua. As avea rugamintea, daca poate cineva sa-mi spuna daca au aparut Instructiunile de aplicare a HG 735/2010, referitoare la recalcularea pensiilor ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiilor militare lalola lalola Omul de rand adica neinitiat nefiind de specialitate poate citi mult si bine legea pentruca oricum nu va intelege nimic.Intrebarea mea este daca am implinit ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? pensie militara sau civila? iurcut dumitru iurcut dumitru sunt nascut in octombrie 1955 alucrat 2.5 ani in viata civila dupa care am fost cadru militar 17 ani cu tot cu stagiu militar si scola militara in 1993 am ... (vezi toată discuția)